Bedrijfsanalyse en rendementsverbetering

“Wij repareren het dak het liefst als de zon nog schijnt, maar ook bij stevige stormen helpen wij u stand te houden en te overleven.”

Analyse met een frisse blik van buiten

U en uw mensen werken hard en toch is het rendement niet op orde. Uw concurrenten doen het beter en dat knaagt. Misschien heeft u niet scherp wat de oorzaken zijn van het feit dat het rendement onder druk staat of zelfs uw bedrijf in gevaar brengt. Ligt het aan snelle veranderingen bij uw klanten, een trendbreuk in de externe ontwikkelingen, onduidelijke interne verantwoordelijkheden of een krappe liquiditeitspositie?

InCorpe analyseert uw bedrijf en uw bedrijfsactiviteiten met een frisse blik van buiten. Wij gebruiken hiervoor een beproefde methode en zetten onze jarenlange ervaring in. Daarbij kiezen we voor een brede benadering, gericht op mensen, processen, organisatie, managementinformatie, balans en resultaten.

Wij maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van de aanwezige kennis in de onderneming en betrekken de belangrijkste personen in de onderneming bij de ontwikkeling en implementatie van de verbeteringen. Dus, een ‘frisse blik’ van buiten gecombineerd met de kennis en ervaring van uw mensen in uw bedrijf.

Heeft u een vraag over hoe InCorpe uw kan helpen bij bedrijfs- en rendementsverbetering?

Stel hier uw vraag    Ik geef toestemming aan InCorpe om mijn gegevens te verwerken. Zie ook ons Privacy Statement

    Of neem telefonisch contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

    Het resultaat

    Het resultaat: een concreet plan van aanpak om het rendement te verbeteren en de waarde van uw bedrijf te vergroten. En wilt u dat wij u begeleiden bij de realisatie van dat plan, dan doen we dat ook. Ondertussen houdt u zelf de regie in handen.

    Daarom kiest u InCorpe voor bedrijfs- en rendementsverbetering