Bedrijf kopen

Welke groei voegt de meeste waarde toe?

Voordat u beslist tot de aankoop van een bedrijf is het cruciaal om te bepalen wat de meeste waarde toevoegt: autonome groei of groei door middel van acquisitie? Nieuwe loten aan de stam dienen immers te passen in uw strategische visie. Wij ondersteunen u graag bij deze belangrijke beslissing en adviseren u bij het bepalen van de waarde. We wijzen u op de verschillende alternatieven en de voor- en nadelen daarvan. Ook helpen wij u bij het bepalen van de strategie en het uitzetten van een tijdlijn.

Nauwgezette voorbereiding en uitvoering van het aankoopproces

Een aankoopproces vraagt om een nauwgezette voorbereiding en uitvoering. Dat begint met het opstellen van een helder profiel van de onderneming die u in gedachten heeft. Verder is het natuurlijk van belang dat u goed inzicht heeft in uw financiƫle mogelijkheden.

Potentiƫle kandidaten benaderen we tactvol en op tijd. Dat geldt ook voor andere belangrijke partijen, zoals het management of financiers. Dankzij onze kennis en ervaring en ons brede netwerk helpen wij u de juiste overnamekandidaat te vinden en de acquisitie succesvol af te ronden.

Is onze aanpak wat u zoekt?

Onze specialisten Tim en Maurice vertellen u graag meer over hoe zij kun expertise kunnen inzetten bij uw onderneming. Onze focus heeft maar Ć©Ć©n doel: waarde vermeerderen voor u. En met InCorpe naast u maakt u de juiste beslissingen een stuk eenvoudiger. Neem contact met ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Direct contact met ons

Meer weten?

Vrijblijvend kennismaken is altijd een goed idee als u wilt weten wat de mensen van InCorpe voor uw onderneming kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Contact met InCorpe

Direct contact met ons

Bel 088 283 33 00Ā 

Antwoord binnen 24 uur

Mail naar info@incorpe.nl