Bedrijf verkopen

Wij analyseren de belangen van de potentiƫle koper

Een succesvolle verkoop vereist kennis, ervaring, een grondige voorbereiding Ʃn onderhandelingsvaardigheid. Zo beginnen wij het verkoopproces met het doorgronden van het businessmodel, het blootleggen en analyseren van de waardedrijvers, de financiƫle analyse en de waardering. Wij identificeren vervolgens mogelijke kopers en leggen de contacten. Wij analyseren de belangen van de potentiƫle koper en brengen mogelijke deal breakers in kaart. Dit alles doen we in nauw overleg met u.

 

Wij adviseren u over alle stappen in het verkoopproces

Uiteraard spelen ook andere factoren een rol op de prijs en/of de voorwaarden, zoals marktontwikkelingen, de timing van de verkoop, het aantal potentiele kopers en de wijze van onderhandelen. En wanneer uw bedrijf bijvoorbeeld niet verkoopklaar is of het managementteam kent zwakke schakels, dan kan dit ook invloed hebben.

Blijkt uit onze analyse dat uw bedrijf nog niet gereed is voor verkoop? Dan adviseren wij u over de te nemen stappen. Een tijdige start van het proces is daarom essentieel.

Begeleiding volledige verkooptraject

Verkoop van uw onderneming is voor u waarschijnlijk ƩƩnmalig. Dat geldt niet voor ons. Wij kunnen bogen op ruime ervaring in deze processen en zijn daardoor in staat u volledig te ontzorgen. Denk aan het verkoopklaar maken van uw onderneming, de bepaling van de waarde, de onderhandeling, het samen met een jurist opstellen van een zogenaamde Letter of Intent, de coƶrdinatie van de due dilligence en het afronden van de deal.

Is onze aanpak wat u zoekt?

Onze specialisten Jan en Maurice vertellen u graag meer over hoe zij kun expertise kunnen inzetten bij uw onderneming. Onze focus heeft maar Ć©Ć©n doel: waarde vermeerderen voor u. En met InCorpe naast u maakt u de juiste beslissingen een stuk eenvoudiger. Neem contact met ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Direct contact met ons

Associate Partner

Meer weten?

Vrijblijvend kennismaken is altijd een goed idee als u wilt weten wat de mensen van InCorpe voor uw onderneming kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Contact met InCorpe

Direct contact met ons

Bel 088 283 33 00Ā 

Antwoord binnen 24 uur

Mail naar info@incorpe.nl

Bedrijf verkopen