Jaap Spoorenberg

Jaap Spoorenberg

“Hier staat een team dat alles in huis heeft om de verwachtingen van de ondernemers te overtreffen en dat ook doet.”

Jaap heeft jarenlang ervaring opgedaan bij ABN AMRO in managementfuncties en als bankier voor het MKB en Corporate bedrijven. Sinds 2014 is hij zelfstandig bedrijfsadviseur en sparringpartner voor ondernemers, bedrijven en instellingen.

Jaap weet op professionele en deskundige wijze de ondernemer te begeleiden bij zijn financieringsvraag en ervoor te zorgen dat de best passende financiering uit de markt wordt gehaald. De ondernemer blijft daarbij in de lead en niet de geldverstrekker. Jaap krijgt van ondernemers terug dat hij integer, betrokken en deskundig is. Hij gaat voor de lange termijn relatie met de ondernemer die zijn toegevoegde waarde steeds ervaart.

Jaap heeft een breed netwerk opgebouwd. Zo was hij tot voor kort voorzitter van de Industriële Kring Twente en bestuurslid lid van de Twente Board. Twee toonaangevende zakelijke netwerken in Twente. Hij zet zijn netwerk graag in voor zijn klanten en weet zo steeds vruchtbare verbindingen te leggen.
In zijn vrije tijd kun je Jaap (vaak ook met zijn klanten) vinden op de golfbaan en de mountainbike.

Jaap is associate partner bij InCorpe.

“Hier staat een team dat alles in huis heeft om de verwachtingen van de ondernemers te overtreffen en dat ook doet. Daar sluit ik mij graag bij aan!”

Heeft u een vraag aan Jaap?

Stel online uw vraag    Ik geef toestemming aan InCorpe om mijn gegevens te verwerken. Zie ook ons Privacy Statement