Onze mensen

Met wie wil je kennismaken?

Partner

André is een ervaren adviseur op het gebied van corporate finance, bedrijfsanalyse en rendementsverbetering, financiering, externe verslaggeving, administratieve organisatie en interne beheersing, en financiële informatievoorziening. Sinds jaar en dag fungeert hij als klankbord en trusted advisor voor ondernemers en toezichthouders in het bedrijfsleven en in de not-for-profitsector.

Managementassistent

De ervaring van Dagmar ligt in de zakelijke dienstverlening. Zij was 14 jaar lang werkzaam als directie-secretaresse bij KPMG. Sinds november 2017 maakt zij deel uit van het team van InCorpe en zorgt zij ervoor dat de professionals optimaal kunnen presteren.

Partner

Hans is een ervaren adviseur op het gebied van corporate finance en gespecialiseerd in bedrijfswaarderingen. Hij adviseerde reeds vele ondernemers bij het sluiten van deals in het kader van de koop of verkoop van ondernemingen. Hij is voor ondernemers dan ook een graag geziene sparringpartner en een trusted advisor.

MBI

Senior adviseur corporate finance

Tim vervult primair de functie van senior adviseur corporate finance binnen InCorpe. In die rol zorgt hij er voor dat de bedrijfsprestaties van ondernemingen inzichtelijk en zo nodig visueel aantrekkelijk worden gemaakt. De scherpe en heldere analyses van Tim liggen ten grondslag aan ieder financieringsvraagstuk, rendementsanalyse, waardebepaling of informatiememorandum. Tim is iemand met een positief kritische blik die communicatief vaardig is en daardoor tevens zowel intern als extern als sparringpartner fungeert.

Contact met InCorpe

Direct contact met ons

Antwoord binnen 24 uur

Mail naar info@incorpe.nl