André Oude Weernink

Partner

'Succesvolle bedrijven creëren waarde door de talenten van hun mensen op de juiste wijze in te zetten en te ontwikkelen.'

Specialismen

bedrijf verkopen
waarderingsrapport
strategisch en financiële analyse
opvolging familiebedrijf
André is een ervaren adviseur op het gebied van corporate finance, bedrijfsanalyse en rendementsverbetering, financiering, externe verslaggeving, administratieve organisatie en interne beheersing, en financiële informatievoorziening. Sinds jaar en dag fungeert hij als klankbord en trusted advisor voor ondernemers en toezichthouders in het bedrijfsleven en in de not-for-profitsector.

André heeft als partner en registeraccountant bij KPMG zeer veel ervaring opgebouwd in adviesopdrachten bij grote en middelgrote (internationaal) opererende bedrijven. Hij heeft een brede kijk op het functioneren van ondernemingen en uitstekende voeling met de politiek en de economische en maatschappelijke context van organisaties.

Zijn adviesopdrachten bij InCorpe bestaan voornamelijk uit de begeleiding van ondernemers bij de verkoop van hun bedrijf, opvolging in het familiebedrijf, de koop van bedrijven en begeleiden van management buy-ins en buy-outs. André voert als Register Valuator bedrijfswaarderingen uit en is aangesloten bij het NiRV.

Zijn ondernemerschap en passie als professional en adviseur kenmerkt zich door intensieve betrokkenheid bij organisaties, een kritische instelling, strategisch denken, gedrevenheid, pragmatisme en door vernieuwing door buiten bestaande kaders te denken. Hij is altijd gericht op het toevoegen van waarde bij ondernemingen en instellingen. Hij heeft daarom het initiatief voor de oprichting van InCorpe genomen. André kan hier 100% zijn passie in kwijt.

André is Voorzitter van de Raad van Toezicht van RTV Oost, Vicevoorzitter van de Raad van Toezicht van Marketing Oost en Voorzitter van de Green Business Club Twente. André blijft fit met mountainbiken, hardlopen en zwemmen. Motorrijden, muziek en reizen zorgen voor ontspanning.

Meer weten?

Vrijblijvend kennismaken is altijd een goed idee als u wilt weten wat de mensen van InCorpe voor uw onderneming kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Contact met InCorpe

Direct contact met ons

Antwoord binnen 24 uur

Mail naar info@incorpe.nl

André Oude Weernink