Bram Benneker

Analist

'Ik zet graag dat stapje extra om de beste oplossing voor de klant te realiseren.'

Bram heeft een Master in Finance & Investments aan de Rotterdam School of Management en een Bachelor in Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit van Twente afgerond. Na een stage maakt hij sinds mei 2024 deel uit van InCorpe als analist corporate finance. Tijdens zijn stage heeft Bram met name ervaring opgedaan in debt advisory.

Daarnaast heeft Bram gewerkt aan een internationaal consultancyproject voor de financiële studievereniging van Rotterdam en een semester gestudeerd aan de Frankfurt School of Finance & Management.
Met zijn analytische vaardigheden en sterke academische achtergrond is Bram een waardevolle aanvulling op het InCorpe team. Bram kijkt ernaar uit om zijn kennis en expertise in te zetten om samen met de ervaren professionals bij te dragen aan het succes van InCorpe en haar klanten.

Meer weten?

Vrijblijvend kennismaken is altijd een goed idee als u wilt weten wat de mensen van InCorpe voor uw onderneming kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Contact met InCorpe

Direct contact met ons

Bel 088 283 33 00 

Antwoord binnen 24 uur

Mail naar info@incorpe.nl