Hans Bredewoud

Partner

‘Analyseren en kritisch samen sparren dragen bij aan de ontwikkeling en groei van uw bedrijf.’

Specialismen

waarderingsrapport
bedrijf verkopen
MBI
werknemersparticipatie
Hans is een ervaren adviseur op het gebied van corporate finance en gespecialiseerd in bedrijfswaarderingen. Hij adviseerde reeds vele ondernemers bij het sluiten van deals in het kader van de koop of verkoop van ondernemingen. Hij is voor ondernemers dan ook een graag geziene sparringpartner en een trusted advisor.

Hans startte zijn carrière in 1984 bij de Belastingdienst; 12 jaar later stapte hij over naar KroeseWevers Accountants en Belastingadviseurs. Opgeleid als registeraccountant en fiscaal jurist is Hans in staat bij fusies, overnames en bedrijfswaarderingen economische en juridische aspecten samen te brengen. Dat komt ook duidelijk naar voren in zijn werk als Register Valuator, aangesloten bij het NIRV. Vanuit zijn onfhankelijke positie staat Hans belanghebbenden bij om tot een onafhankelijke waardering van een onderneming te komen.

In zijn vrije tijd vervult Hans enkele toezichthoudende functies. Verder is Hans actief als voetbalscheidsrechter en speelt hij golf.

Meer weten?

Vrijblijvend kennismaken is altijd een goed idee als u wilt weten wat de mensen van InCorpe voor uw onderneming kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Contact met InCorpe

Direct contact met ons

Bel 088 283 33 00 

Antwoord binnen 24 uur

Mail naar info@incorpe.nl