Jan Voskamp

Associate Partner

'Onmisbaar in elk bedrijf is een visie die met duidelijke focus wordt uitgevoerd.'

Specialismen

bedrijf verkopen
opvolging familiebedrijf
strategisch en financiële analyse
De achtergrond van Jan is, net zoals André, partner en registeraccountant bij KPMG. Gedurende die periode als eindverantwoordelijk partner van 1992 tot 2014 heeft Jan naast zijn controlerende en management taken, veel advieswerkzaamheden verricht.

Hierbij werd en wordt Jan door zijn klanten gewaardeerd als positief kritisch adviseur en iemand die met humor en pragmatische aanpak tot waardevolle oplossingen komt voor complexe problemen. De band met zijn klanten is groot, waardoor hij bij veel bedrijven, na een eerste advies als blijvende “trusted advisor” wordt gevraagd. De gebieden waarop Jan advies geeft, beperken zich niet alleen tot rendementsverbetering en corporate finance activiteiten. Ook heeft Jan door zijn integere en deskundige optreden al diverse keren geadviseerd over de Corporate Governance binnen ondernemingen en management teams begeleid bij hun persoonlijke doorgroei binnen de onderneming. Als zoon van een ondernemer weet Jan ook precies van binnenuit hoe met de belangen van alle kinderen bij een overdracht binnen de familie moet worden omgegaan.

Tijdens het werk maakt Jan ook gebruik van zijn kennis opgedaan tijdens de Commissarissen cyclus bij Nijenrode en de ervaring als toezichthouder bij 2 grotere not-for-profit instellingen. Om fit te blijven is Jan regelmatig te zien op de wielrenner en speelt hij graag golf. Bij dit laatste kun je Jan ook treffen met een klant, die daarbij naast de gezelligheid het waardeert dat Jan dan ook zijn brede economische kennis deelt en hem introduceert bij zijn brede netwerk.

Meer weten?

Vrijblijvend kennismaken is altijd een goed idee als u wilt weten wat de mensen van InCorpe voor uw onderneming kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Contact met InCorpe

Direct contact met ons

Bel 088 283 33 00 

Antwoord binnen 24 uur

Mail naar info@incorpe.nl