Maurice Schey

Partner

'De juiste mix van het team is de basis van het succes van een onderneming.'

Specialismen

aantrekken groeikapitaal
bedrijf verkopen
bedrijfsovernames
bedrijfsfinanciering

Ondernemende finance professional

Maurice is een ondernemende en gedegen finance professional. Zijn uitgebreide ervaring heeft hij opgedaan in het bankwezen en bij investeringsmaatschappij Reggeborgh. Hij weet ondernemers succesvol te adviseren en te begeleiden bij vraagstukken op het gebied van overnames, waarderingen en financieringen.

Nadat Maurice zijn studie Economie in Groningen had afgerond, begon hij zijn carrière in het bankwezen waar hij voor Banque Artesia, ING en Rabobank vooral actief was bij middelgrote ondernemingen in Noord-Oost Nederland. In veel gevallen was hij de vertrouwenspersoon van de ondernemer. In de periode die volgde deed Maurice bij Reggeborgh veel ervaring op met het sluiten van transacties in diverse sectoren voor ondernemingen in de opschalingsfase en voor middelgrote ondernemingen. Wanneer het tot een transactie kwam, dan dacht hij mee over strategie, sales en financieel-juridische vraagstukken.

Hij heeft talrijke financieringstransacties gearrangeerd en gestructureerd ten behoeve van ondernemingen uit zeer diverse sectoren en private equity. Deze transacties omvatten o.a. overnamefinanciering, groeifinanciering, asset based structuren tot dividendfinanciering en herstructureringen.

Kenmerkend voor Maurice is zijn goede band met zijn klanten en deelnemingen. Hij is analytisch, deskundig, loyaal, daadkrachtig en als persoon zeer prettig in de omgang. Met deze eigenschappen zorgt hij ervoor dat beide partijen het juiste gevoel aan een transactie overhouden.

Na bijna vijftien jaar loondienst heeft Maurice zich als partner aangesloten bij het ervaren team van InCorpe. Bovendien is Maurice lid van de Raad van Toezicht van STODT en van de Raad van Advies van Besties. Wanneer hij niet aan het werk is, besteedt hij tijd aan zijn vrouw Annette en hun drie kinderen, bezoekt hij graag een wedstrijd van Heracles en is hij regelmatig in de sportschool te vinden.

Meer weten?

Vrijblijvend kennismaken is altijd een goed idee als u wilt weten wat de mensen van InCorpe voor uw onderneming kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Contact met InCorpe

Direct contact met ons

Bel 088 283 33 00 

Antwoord binnen 24 uur

Mail naar info@incorpe.nl