Tom Bertelink

Adviseur corporate finance

'Doeltreffende organisaties hebben het vermogen om beschikbare middelen optimaal te benutten.'

Specialismen

waarderingsrappport
bedrijfsfinanciering
waarde optimalisatie
opvolging familiebedrijven

Adviseur corporate finance

Als adviseur corporate finance bij InCorpe houdt Tom zich in beginsel met name bezig met het analyseren van ondernemingen en bijbehorende bedrijfsprestaties. Een kritische- maar eveneens realistische kijk op investeringsplannen, mogelijke aan- en verkooptrajecten en financieringsaanvragen zijn daarbij zijn kenmerkende eigenschappen.

Na het afronden van zijn studie Fiscaal Recht en Economie heeft Tom ruim zes jaar ervaring opgedaan bij de Rabobank in Twente en de Achterhoek. Hier heeft hij onder andere de rol als accountmanager en financieringsspecialist vervuld, waarbij hij verscheidene ondernemingen in de regio heeft geholpen een passende financiering te vinden en als benaderbare sparringpartner heeft gefungeerd. Tijdens zijn werkzame leven heeft hij tevens een Master in Management behaald en heeft hij de opleiding Executive Master in Business Valuation afgerond. Tom staat als Register Valuator ingeschreven in het register bij het NiRV.

In zijn vrije tijd mag Tom graag met zijn vrienden een biertje in de kroeg drinken, maar wordt ook tijd vrijgemaakt om al (hard)lopend fit te blijven. Een toezichthoudende- of andersoortige nevenfunctie behoort in de nabije toekomst tot zijn (maatschappelijke) ambities.

Meer weten?

Vrijblijvend kennismaken is altijd een goed idee als u wilt weten wat de mensen van InCorpe voor uw onderneming kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Contact met InCorpe

Direct contact met ons

Bel 088 283 33 00 

Antwoord binnen 24 uur

Mail naar info@incorpe.nl