Maak kennis met InCorpe

Een rijke basiskennis door jarenlange ervaring

Daarom werken we onafhankelijk en weten we altijd precies wat we doen en waarom. Ieder van ons beschikt over een rijke basiskennis die is ontstaan na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in het bedrijfsleven en in de financiële wereld. Onze liefde voor het vak zorgt bovendien voor een enorme drang om op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen in de markt.
Die basis versterken we nog eens met een eigen en met elkaars specifieke expertise. Met die kennis en kunde duiken we in organisaties om ze volledig te doorgronden. En zorgen we ervoor dat we precies weten hoe u de waarde van uw organisatie vergroot en kunt blijven vergroten.

De kracht van ons team

Het team van InCorpe bestaat uit vier partners, een associate partner, twee adviseurs, twee analisten en een managementassistent. Wij zijn een goed team, al zeggen we het zelf. Een bundeling van diverse disciplines en competenties, waarbij iedereen kan bogen op jarenlange ervaring. Die ervaring combineren we met actuele marktkennis, een waardevol netwerk en veel liefde voor ons vak. Vanuit die basis dagen we elkaar uit en houden we elkaar scherp. Dat vertaalt zich naar doordachte advisering en een hoge mate van betrokkenheid bij elke klant en elke opdracht.

Meer weten?

Vrijblijvend kennismaken is altijd een goed idee als u wilt weten wat de mensen van InCorpe voor uw onderneming kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Contact met InCorpe

Direct contact met ons

Bel 088 283 33 00 

Antwoord binnen 24 uur

Mail naar info@incorpe.nl