Adwise

Toetreding aandeelhouders Adwise

InCorpe heeft Koen, Thijs en Jip mogen begeleiding bij hun toetreding als aandeelhouders van Adwise. De heren zijn samen goed voor ruim 35 jaar aan Adwise ervaring, toegetreden als aandeelhouders van Adwise en de groep Wise Fundaments. Tegelijkertijd is mede-oprichter Jeroen ter Laak na 16 jaar uitgetreden als aandeelhouder. Een bijzonder moment waarbij de onderneming zowel een hoofdstuk starten als afsluiten.

 

Achter de schermen is er al zo’n twee tot drie jaar toegewerkt naar de toetreding van Kranenberg, Wolbers en Van Kervel. Vanuit verschillende management- en directieposities, hebben ze meegebouwd aan de groei en het succes van Adwise alsof het altijd al hun bedrijf is geweest. Deze definitieve toetreding als medeaandeelhouders is een logische vervolgstap, waarbij de drie meer invloed krijgen in het verder verwezenlijken van de ambities van de agency.

Meer weten?

Vrijblijvend kennismaken is altijd een goed idee als u wilt weten wat de mensen van InCorpe voor uw onderneming kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Contact met InCorpe

Direct contact met ons

Bel 088 283 33 00 

Antwoord binnen 24 uur

Mail naar info@incorpe.nl

Adwise

Toetreding aandeelhouders Adwise