Boon en Pijlman

ALBA neemt Boon en Pijlman over

InCorpe heeft de aandeelhouders van Boon en Pijlman, actief in de grondzuiveringssector, met goed gevolg geadviseerd bij de verkoop van hun aandelen aan Alba Nederland B.V. Deze overname is een belangrijke mijlpaal voor ALBA Nederland.

 

ALBA Nederland, actief in duurzaam afvalbeheer, heeft de aandelen in Boon en Pijlman overgenomen. Boon en Pijlman is een gerenommeerde speler in de grondzuiveringssector. Deze strategische overname is een belangrijke mijlpaal voor ALBA Nederland en markeert haar toetreding tot de Nederlandse markt.

 

Met deze overname breidt ALBA haar activiteiten uit en versterkt het haar positie in de sector. Boon en Pijlman, met hun expertise en solide klantenbestand op het gebied van grondzuivering, bieden een waardevolle aanvulling op het dienstenaanbod van ALBA.

 

ALBA is een pionier op het gebied van duurzaamheid en vastbesloten om bij te dragen aan een circulaire economie. Door middel van geavanceerde technologieën en innovatieve oplossingen streeft ALBA naar een maximale recycling en hergebruik van grondstoffen en materialen.

 

ALBA Nederland kijkt uit naar een succesvolle integratie van Boon en Pijlman binnen haar organisatie en zal blijven streven naar innovatie en duurzaamheid.

Meer weten?

Vrijblijvend kennismaken is altijd een goed idee als u wilt weten wat de mensen van InCorpe voor uw onderneming kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Contact met InCorpe

Direct contact met ons

Bel 088 283 33 00 

Antwoord binnen 24 uur

Mail naar info@incorpe.nl

Boon en Pijlman

ALBA neemt Boon en Pijlman over