Breedband Team Blue

Breedband verkocht aan Signet

Connectiviteitsspecialist Signet, onderdeel van het Europese techpowerhouse team.blue, heeft internetserviceprovider Breedband uit Arnhem overgenomen. Door de krachten te bundelen versterken de bedrijven hun positie in de connectiviteitsmarkt en verbreden ze hun productportfolio om zo de beste netwerkoplossingen aan klanten te blijven garanderen. Net als Signet is Breedband nu onderdeel van team.blue, waarbinnen toonaangevende Europese techbedrijven kennis en expertise delen om verder te groeien en te innoveren.

Breedband is opgericht in 2018 nadat Breedband Nederland (2010), Breedband Arnhem (2007) en Aaldering ICT (2000) hebben besloten om samen onder één naam verder te gaan. De internetserviceprovider richt zich voornamelijk op connectiviteits- en managed netwerkoplossingen in het mkb-segment. Met een eigen glasvezelnetwerk in de regio Arnhem en een landelijke infrastructuur die verbonden is met 22 datacenters bedient het meer dan 600 opdrachtgevers verspreid over heel Nederland.

Signet, sinds 1996 de partner voor bedrijfskritische netwerkoplossingen, is ervan overtuigd dat door het samengaan nog beter invulling wordt gegeven aan de connectiviteitsbehoeften van huidige en toekomstige klanten. Naast een gecombineerd productportfolio met extra services, ontstaat er ook een toename in het aantal connectiviteitspartners, wat nu al 40 lokale, nationale en internationale netwerken omvat.

De bedrijven hebben sterke cultuurgelijkenissen die zich richten op een hoge mate van klanttevredenheid en een persoonlijke aanpak. Eigenschappen waar ze beide bekend om staan en waarin ze zich dankzij de samenwerking verder kunnen ontwikkelen.

De 22 medewerkers van Breedband zullen hun werkzaamheden blijven uitvoeren vanaf het kantoor in Arnhem. Algemeen directeur Dave Aaldering zal zijn werkzaamheden overdragen aan Quintijn Knepper, die het managementteam van Signet leidt.

“De culturele en technische klik is spot-on. We hebben een gedeelde passie om onze klanten het best mogelijke te bieden, wat onze professionele relatie door de jaren heen alleen maar heeft versterkt. Ik ben trots dat we elkaar nu volledig kunnen ondersteunen en samen aan onze toekomstplannen gaan werken.”

Quintijn Knepper, MD Signet & Breedband

“Ik ben erg blij dat we voor Breedband een passende partner hebben gevonden. We slaan hiermee een nieuw hoofdstuk open in ons succesverhaal. Na dit bedrijf te hebben opgebouwd gedurende de laatste 20 jaar, ben ik ervan overtuigd het in goede handen achter te laten bij Signet en team.blue.”

Dave Aaldering, voormalig MD Breedband

Signet verkrijgt 100% van de aandelen in Breedband, wat een omzet van ruim 5 miljoen euro heeft. Verdere financiële details betreffende deze overname worden niet bekendgemaakt.

Meer weten?

Vrijblijvend kennismaken is altijd een goed idee als u wilt weten wat de mensen van InCorpe voor uw onderneming kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Contact met InCorpe

Direct contact met ons

Bel 088 283 33 00 

Antwoord binnen 24 uur

Mail naar info@incorpe.nl

Breedband Team Blue

Breedband verkocht aan Signet