Dental Best Practice

NVM-educatie draagt activiteiten over aan Dental Best Practice

Het bestuur van de Stichting NVM – onderzoek en scholing heeft besloten NVM-educatie te verkopen. Vanaf 1 januari 2023 zal Dental Best Practice de activiteiten van NVM-educatie overnemen.

Dit besluit is genomen omdat er de laatste jaren steeds meer cursusaanbieders bij zijn gekomen, waardoor het voor NVM-educatie steeds lastiger werd om de cursussen marktconform aan te bieden. Door continuĆÆteit in het aanbod en specialisaties per functiegroep kan een partij als Dental Best Practice een gevarieerd en aantrekkelijk aanbod garanderen. Hierdoor is de kwaliteit van de na- en bijscholing voor mondhygiĆ«nisten gewaarborgd en is een goede overdracht voor cursisten en docenten mogelijk.

We combineren hiermee de ‘best of both worlds’. Enerzijds de jarenlange erkende kwaliteit van de cursussen en de post-hbo-opleiding Leergang Parodontologie van NVM-educatie. Anderzijds het vermogen van Dental Best Practice om dat goed in de markt te zetten, en hierdoor beschikbaar te maken voor nog meer mondhygiĆ«nisten.

Meer weten?

Vrijblijvend kennismaken is altijd een goed idee als u wilt weten wat de mensen van InCorpe voor uw onderneming kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Contact met InCorpe

Direct contact met ons

Bel 088 283 33 00Ā 

Antwoord binnen 24 uur

Mail naar info@incorpe.nl

Dental Best Practice

NVM-educatie draagt activiteiten over aan Dental Best Practice