Groeikapitaal voor Besties luisterkaarten

Groeikapitaal voor Besties luisterkaarten

InCorpe heeft met succes de oprichters van Besties begeleid bij het ophalen van groeikapitaal.

Besties, een startup die luisterkaarten voor kinderen ontwikkelt, heeft dankzij de ondersteuning van InCorpe de benodigde financiering verkregen om hun groeiambities te realiseren. Besties is in dit traject juridisch bijgestaan door Conseiller en BoldingDavids.

Besties, opgericht door jeugdvrienden Niek Nijenhuis en Jobke Egging, biedt innovatieve luisterkaarten aan met verhalen van bekende Nederlandse karakters. Met meer dan 22 luisterkaarten in hun assortiment en een sterke aanwezigheid in winkels zoals Bruna en de Read Shop, heeft Besties snel succes geboekt.

Besties zal de recente financiering besteden aan het uitbreiden van het assortiment en de marketingactiviteiten. Bovendien worden de gelden ingezet om internationaal verder te groeien.

Dankzij de begeleiding van InCorpe is Besties goed gepositioneerd voor een stabiele en duurzame groei in de komende jaren.

Meer weten?

Vrijblijvend kennismaken is altijd een goed idee als u wilt weten wat de mensen van InCorpe voor uw onderneming kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Contact met InCorpe

Direct contact met ons

Bel 088 283 33 00 

Antwoord binnen 24 uur

Mail naar info@incorpe.nl

Groeikapitaal voor Besties luisterkaarten

Groeikapitaal voor Besties luisterkaarten