InCorpe begeleidt verkoop Webton aan Blue Dragon Group

InCorpe begeleidt verkoop Webton aan Blue Dragon Group

“Na een ongelofelijke reis van 25 jaar voel ik dat het voor mij tijd is om deze stap te zetten. Ik wil weer doen wat ik leuk vind: op strategisch niveau ondernemen. Zo ga ik onder andere Blue Dragon strategisch helpen met het uitbouwen van deze ambitieuze bureaugroep”, aldus Ton. 

In samenwerking met Marktlink en Conseiller kwam er een prachtige transactie tot stand.

Webton sluit zich aan bij bureaugroep Blue Dragon om met een breder pakket aan services nog beter in te kunnen spelen op digitale vraagstukken. Webton is al 25 jaar specialist in webdesign en online marketing. Op de klantenlijst staan merken zoals Eshuis Accountants, Hatrans, Grolsch, Toyota Nederland, Achmea, Pitch & PuttTwente, Boudrie Kachels en FONS.

Ton Heerze (eigenaar Webton): “We zijn erg blij om onderdeel van de Blue Dragon Groep te worden. Onze markt bevindt zich in een sterke consolidatieslag. Deze toetreding is belangrijk om dé online marketingspecialist van Twente te kunnen blijven. We zijn ervan overtuigd dat we als onderdeel van de Blue Dragon Groep samen met onze eigen 20 collega’s verder kunnen bouwen aan een geweldige toekomst. Persoonlijk vind ik het een voorrecht om in deze zeer ambitieuze bureaugroep met prachtige merken te kunnen blijven ondernemen.”

Erik Joosten (managing partner Blue Dragon): (managing partner Blue Dragon): “Ons ecosysteem is een verzameling van specialisten, waar Webton met haar kennis en ervaring perfect bij past. De komst van Webton versterkt niet alleen de positie van Blue Dragon als toonaangevende bureaugroep, maar stelt ons ook in staat om onze klanten nóg beter te bedienen.”

Webton blijft actief onder eigen naam en blijft gehuisvest in de Bethlehemkerk in Hengelo.

Meer weten?

Vrijblijvend kennismaken is altijd een goed idee als u wilt weten wat de mensen van InCorpe voor uw onderneming kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Contact met InCorpe

Direct contact met ons

Bel 088 283 33 00 

Antwoord binnen 24 uur

Mail naar info@incorpe.nl

InCorpe begeleidt verkoop Webton aan Blue Dragon Group

InCorpe begeleidt verkoop Webton aan Blue Dragon Group