Koers Oost

Uitzendbureau Koers Oost wordt onderdeel van Flexfamily

InCorpe heeft de verkopers van Koers Oost geadviseerd bij de verkoop van hun aandelen in het bedrijf.

 

Koers Oost, het bedrijf dat in 2009 werd opgericht, heeft zich per 1 juli 2021 bij Flexfamily aangesloten. Ze zijn gespecialiseerd in uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrollen & salarisadministratie, re-integratie, loopbaanbegeleiding, outplacement en arbeidsdeskundige dienstverlening in Twente en de Achterhoek. Momenteel heeft Koers Oost vestigingen in Oldenzaal, Almelo, Enter, Rijssen en Zutphen.

 

De directie van Koers Oost, bestaande uit Jan Ligtenberg, Jacqueline en Walter Olde Keizer, beschouwt de samenwerking met Flexfamily als een kans om hun groeimogelijkheden te versnellen. Ze zien verschillende voordelen, zoals toegang tot groeikapitaal, een commercieel netwerk en expertise in het verder ontwikkelen van hun organisatie. Tegelijkertijd behouden wij onze zelfstandigheid en bepalen wij zelf de richting en de wijze van onze groei”, aldus Jan Ligtenberg.

 

Jan vervolgt: “Qua cultuur komen wij gevoelsmatig goed overeen; onze beider organisaties zijn warm, nuchter, professioneel, betrokken, mens- en resultaatgericht. De klik was er vanaf het eerste moment, dat heeft voor ons mede de doorslag gegeven om toe te treden met Koers Oost tot Flexfamily.”

 

Binnen Flexfamily zal Koers Oost als een zelfstandige werkmaatschappij blijven opereren, met de focus op uitzenden, detacheren en werving & selectie in Twente en Zutphen. De activiteiten op het gebied van re-integratie, loopbaanbegeleiding en outplacement worden onderdeel van 2Work, terwijl de payroll- en salarisadministratieactiviteiten een apart onderdeel binnen het geografische werkgebied van Flexfamily zullen vormen.

 

De arbeidsdeskundige activiteiten van Koers Oost zullen samengevoegd worden met Flexfamily Vitaal! om een volwaardige arbodienstverlener te worden. Volgens de directie van Flexfamily is de toetreding van Koers Oost strategisch van belang en zal het de distributie versterken. Het partnerschap biedt klanten en flexwerkers een breder scala aan diensten en oplossingen die aansluiten bij de uitdagingen en veranderingen op de arbeidsmarkt.

Meer weten?

Vrijblijvend kennismaken is altijd een goed idee als u wilt weten wat de mensen van InCorpe voor uw onderneming kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Contact met InCorpe

Direct contact met ons

Bel 088 283 33 00 

Antwoord binnen 24 uur

Mail naar info@incorpe.nl

Koers Oost

Uitzendbureau Koers Oost wordt onderdeel van Flexfamily