Momapack

Management buy-out Momapack

InCorpe heeft Jasper Geerink, Jasmijn Jansen en Maikel Leeuw mogen begeleiden bij de aankoop van alle aandelen in Momapack B.V., de in Tubbergen gevestigde ontwikkelaar en producent van schokabsorberende- en presentatie verpakkingen. Directeur en enig aandeelhouder Frank Leeuw is jarenlang actief geweest in de verpakkingsindustrie en heeft nu besloten van zijn vrije tijd, pensioen, te gaan genieten en daarom zijn aandelen in de onderneming te verkopen en zijn werkzaamheden af te bouwen. De kopers zijn al geruime tijd werkzaam voor Momapack. Frank zal hen nog bijstaan om een goede, warme overdracht te realiseren.

De afgelopen twee jaren is achter de schermen toegewerkt naar de overname, waarbij voor de kopers langzamerhand steeds meer managementtaken tot hun dagelijkse werkzaamheden gingen behoren. De continuïteit van Momapack op de lange termijn is hiermee gegarandeerd. Extra bijzonder in dit traject is dat Maikel, als zoon van oprichter én verkoper, één van de kopers is.

Meer weten?

Vrijblijvend kennismaken is altijd een goed idee als u wilt weten wat de mensen van InCorpe voor uw onderneming kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Contact met InCorpe

Direct contact met ons

Bel 088 283 33 00 

Antwoord binnen 24 uur

Mail naar info@incorpe.nl

Momapack

Management buy-out Momapack