NDIX

Relined Fiber Network neemt NDIX over

Relined Fiber Network, de leverancier van glasvezelverbindingen in Noordwest-Europa, heeft NDIX overgenomen. De overname werd vanuit InCorpe begeleid door Tim Posthuma en Maurice Schey. Deze overname geeft Relined en NDIX een stevige basis voor verdere groei van connectiviteitsdiensten binnen de zakelijke markt.

Relined Fiber Network is een toonaangevende en onafhankelijke glasvezel-leverancier. Relined beschikt over een hoogwaardig en betrouwbaar netwerk van ca. 50.000 km glasvezel in Noordwest-Europa waarop alle carrier-neutrale (niet gebonden aan een enkele serviceprovider) datacenters zijn aangesloten. Al ruim 20 jaar verhuurt Relined dark fiber capaciteit van diverse publieke en private netwerken in Nederland, Duitsland en Denemarken.

NDIX biedt, met haar eigen geavanceerde technologie en ultramoderne infrastructuur, veilige connectiviteit voor bedrijven en datacenters. Geschikt voor internet, dataverbindingen en privénetwerken. Het NDIX-netwerk geldt dan ook als ruggengraat van de IT-dienstverlening van 2500 profit en non-profit organisaties. Deze organisaties maken via het netwerk gebruik van 140 verschillende serviceproviders uit Nederland en Duitsland.

De overname is ontstaan vanuit een jarenlange relatie tussen beide partijen en biedt voor Relined meer connectiviteitsmogelijkheden voor nieuwe en bestaande klanten. Voor NDIX biedt het direct toegang tot een groot (internationaal) netwerk.

Kristel Landa, CEO van Relined Fiber Network: “We zijn verheugd over de succesvolle afronding van de overname van NDIX. Het opent de deuren naar nieuwe mogelijkheden en synergiën. Samen zullen Relined en NDIX een nog sterkere en veerkrachtigere infrastructuur bieden, waardoor we onze klanten en partners kunnen blijven ondersteunen met toonaangevende connectiviteitsoplossingen. Dit jaar vieren we ons 20-jarig jubileum en blikken we niet alleen terug, maar kijken we vooral vooruit naar de bijdrage die we met ons unieke netwerk en de nieuwe connectiviteitsoplossingen kunnen leveren.”

Peter Lenten, Commercial Director van NDIX: “Met Relined kunnen wij onze klanten en partners nog meer mogelijkheden bieden in zowel Nederland, Duitsland als daarbuiten. Met de combinatie van Relined en NDIX kunnen organisaties vertrouwen op betrouwbare en toekomstbestendige connectiviteit die klaar is voor de uitdagingen van vandaag en morgen.”

Talat Sahin, Manager Sales van Relined Fiber Network: “Deze overname markeert een opwindend nieuw hoofdstuk. Hiermee kunnen we ons aanbod verder versterken en verruimen met meer netwerkoplossingen dan ooit tevoren.”

Relined, dochteronderneming van TenneT, beschikt inmiddels over ruim 50.000 kilometer netwerk met alle belangrijke aangesloten datacenters in Nederland, Duitsland en Denemarken. Het in 2001 opgerichte NDIX levert connectiviteit aan organisaties in zowel Nederland als Duitsland. Het bedrijf blijft ook na de overname vanuit Enschede en Münster de werkzaamheden voortzetten.

Meer weten?

Vrijblijvend kennismaken is altijd een goed idee als u wilt weten wat de mensen van InCorpe voor uw onderneming kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Contact met InCorpe

Direct contact met ons

Bel 088 283 33 00 

Antwoord binnen 24 uur

Mail naar info@incorpe.nl

NDIX

Relined Fiber Network neemt NDIX over