Sepawand

Management buy-out Sepawand

Na jaren van samenwerking hebben Fred Mak en zijn medeaandeelhouder besloten om ieder hun eigen weg te gaan. Als gevolg hiervan heeft Fred Mak de mogelijkheid benut om de aandelen van zijn voormalige partner over te nemen en de volledige controle over Sepawand te verkrijgen.

 

Fred Mak is vastbesloten om de voortdurende groei en ontwikkeling van Sepawand te blijven bevorderen en te stimuleren. Hij heeft een sterke visie voor de toekomst van het bedrijf en is vastbesloten om die werkelijkheid te maken. Als ervaren ondernemer en gepassioneerd leider zal hij de leiding nemen over alle aspecten van het bedrijf en erop toezien dat Sepawand blijft voldoen aan de verwachtingen van haar klanten.

 

Sepawand zal als bedrijf geen veranderingen ondergaan als gevolg van deze overname. Het zal nog steeds dezelfde kwaliteitsproducten en -diensten leveren waar klanten op vertrouwen. Fred Mak zal blijven werken met hetzelfde toegewijde team van professionals om de groei en ontwikkeling van Sepawand voort te zetten.”

Meer weten?

Vrijblijvend kennismaken is altijd een goed idee als u wilt weten wat de mensen van InCorpe voor uw onderneming kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Contact met InCorpe

Direct contact met ons

Bel 088 283 33 00 

Antwoord binnen 24 uur

Mail naar info@incorpe.nl

Sepawand

Management buy-out Sepawand