Techmar

Techmar zet volgende stap in groeiambities met participatiemaatschappij Dei Capital

Techmar, producent en leverancier van 12 volt buitenverlichting, zet een volgende stap in haar groei met de meerderheidsparticipatie door Dei Capital. De dagelijkse leiding van Techmar blijft in handen van mede-eigenaar Gert Nijland. Oprichter Roy Middelbos is na de toetreding van Dei Capital teruggetreden als directeur en eigenaar.

 

Nico Niehoff van Dei Capital: “Techmar heeft in haar bijna 20-jarige historie een prachtige range aan 12 volt buitenverlichtingsproducten ontwikkeld en succesvol op de markt geïntroduceerd. De onderneming heeft een geweldige groei doorgemaakt en wij kijken er naar uit om samen met het team van Techmar deze groei door te zetten.”

 

Gert Nijland over Dei Capital: “Ik ben er trots op wat Roy en ik bereikt hebben met Techmar. Voor de volgende stap was het aan boord halen van een ervaren en kundige investeerder onontbeerlijk. Ik ben er zeker van die in Dei Capital te hebben gevonden, en zo onze organisatie verder te kunnen professionaliseren, nog meer te kunnen innoveren en ons marktaandeel te vergroten. Roy bedank ik voor de mooie succesvolle jaren en ik wens hem alle succes bij zijn volgende uitdagingen.”

 

Roy Middelbos: “Na bijna 20 jaar Techmar is het tijd voor een volgende stap. Weloverwogen heb ik besloten terug te treden uit ons mooie bedrijf. Gert wil ik bedanken voor de intense en succesvolle samenwerking. Ik kijk met trots terug op wat we samen bereikt hebben. Gert, Nico en Bas wens ik heel veel succes met het verder uitbouwen van Techmar. Vol ideeën en energie zie ik de toekomst zonnig tegemoet.”

 

Over Techmar

Techmar staat al sinds 2002 bekend om haar kwalitatieve 12 volt buitenverlichting en haar merken Garden Lights, Lightpro en Ludeco. Techmar ontwerpt, produceert en levert armaturen voor verschillende toepassingen en markten. De onderneming is gevestigd in Hengelo (OV). De productie vindt OEM plaats in China. Techmar levert aan tuincentra, bouwmarkten, (online) groothandels en distributeurs in meer dan 40 landen over de hele wereld. In haar vestiging in Hengelo beschikt Techmar over een showroom, waar zij potentiële klanten kan ontvangen om haar assortiment en winkelpresentaties te presenteren.

 

Over Dei Capital

Dei Capital participeert in familiebedrijven die geen opvolging kennen, of die verder willen groeien. Zo verwierf het in 2019 een meerderheidsbelang in de Wessels Groep. In tegenstelling tot veel Private Equity partijen, heeft Dei Capital niet de intentie om het bedrijf door te verkopen. Dei Capital kiest bewust voor duurzame overnames: buy and hold. Dei Capital hanteert als stelregel ‘wat goed is, moet goed blijven’.

 

Meer weten?

Vrijblijvend kennismaken is altijd een goed idee als u wilt weten wat de mensen van InCorpe voor uw onderneming kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Contact met InCorpe

Direct contact met ons

Bel 088 283 33 00 

Antwoord binnen 24 uur

Mail naar info@incorpe.nl

Techmar

Techmar zet volgende stap in groeiambities met participatiemaatschappij Dei Capital