Technische Handelsonderneming Klaassen

Voskamp Groep neemt Technische Handelsonderneming Klaassen over

Het doet ons wederzijds genoegen om u mee te delen dat overeenstemming is bereikt over de overname van Technische Handelsonderneming Klaassen BV door de Voskamp Groep. De overname vindt met terugwerkende kracht plaats vanaf 1 januari 2021.

De Voskamp Groep is een landelijk opererend familiebedrijf met een gezonde financiële basis, circa 100 jaar vakmanschap en ruim 500 medewerkers in dienst. De organisatie bestaat uit diverse zelfstandige ondernemende bedrijven, overwegend actief in de marktsegmenten bouw en industrie. De Voskamp Groep ziet deze overname als een logische stap om de groeiambities in de industriële toelevering verder vorm en inhoud te geven en tevens de marktpositie in geheel het land te verstevigen. Voor meer informatie verwijzen we u naar de website: www.voskampgroep.nl.

Deze bedrijfsovername brengt voor onze relaties geen merkbare veranderingen met zich mee. Technische Handelsonderneming Klaassen blijft als bedrijf zelfstandig opereren. Wij blijven voor onze relaties het vertrouwde adres en garanderen de service die u de afgelopen ruim 60 jaar van ons gewend bent.

Meer weten?

Vrijblijvend kennismaken is altijd een goed idee als u wilt weten wat de mensen van InCorpe voor uw onderneming kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Contact met InCorpe

Direct contact met ons

Bel 088 283 33 00 

Antwoord binnen 24 uur

Mail naar info@incorpe.nl

Technische Handelsonderneming Klaassen

Voskamp Groep neemt Technische Handelsonderneming Klaassen over