Van den Belt Makelaars overgenomen

Van den Belt Makelaars overgenomen

InCorpe heeft Gerard van den Belt mogen adviseren bij de verkoop van de aandelen in makelaarskantoor Van den Belt Makelaars.

 

Op 1 januari 2023 is Van den Belt Makelaars in Twello overgenomen door het Twellose bedrijf Guidan aankoop- en nieuwbouwadvisering. Het kantoor houdt dezelfde naam en blijft gevestigd op het vertrouwde adres aan de Dorpsstraat.

 

De nieuwe eigenaar, Guido Leerkes, neemt het makelaarskantoor van Gerard van den Belt in zijn geheel over. Van den Belt blijft voorlopig nauw betrokken bij het bedrijf. Van den Belt: “Ik ben heel blij dat ik mijn bedrijf over kan doen in zulke vertrouwde handen. Ik heb Guido jarenlang meegemaakt binnen het kantoor en ook nu komen we hem regelmatig tegen tijdens ons werk. Het is fijn dat hij het bedrijf voortzet in dezelfde vorm. Het is een mooie toekomstgarantie voor de organisatie, het personeel en een mooie voorbereiding op mijn prepensioen.”

 

Guido Leerkes is oud-medewerker van het makelaarskantoor. Hij werkte zo’n 10 jaar als makelaar voor Van den Belt. Daarna specialiseerde hij zich met zijn eigen bedrijf Guidan in aankoopmakelaardij en taxaties. De kennis en ervaring uit al die jaren neemt Leerkes weer mee naar Van den Belt Makelaars. Leerkes: “Samen groeien we naar de toekomst, want deze overname biedt veel perspectief.”

Meer weten?

Vrijblijvend kennismaken is altijd een goed idee als u wilt weten wat de mensen van InCorpe voor uw onderneming kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Contact met InCorpe

Direct contact met ons

Bel 088 283 33 00 

Antwoord binnen 24 uur

Mail naar info@incorpe.nl

Van den Belt Makelaars overgenomen

Van den Belt Makelaars overgenomen