Witteveen+Bos

Witteveen+Bos neemt GriDD over

InCorpe heeft Witteveen+Bos geadviseerd bij de overname van de aandelen in GriDD.

Witteveen+Bos neemt GriDD over
Advies- en ingenieursbureau Witteveen+Bos heeft GriDD Customer Experience B.V. overgenomen. “Dit past in onze visie om digitalisering optimaal te verbinden met ons streven naar een gezonde en klimaatadaptieve leefomgeving. Digitalisering verandert onze samenleving ingrijpend en biedt veel kansen bij het realiseren van duurzaamheidsdoelen. Met de kennis en kunde van de experts van GriDD kunnen we hierin een belangrijke volgende stap zetten”, vertelt Eveline Buter, directeur Witteveen+Bos.

GriDD en Witteveen+Bos werken al langere tijd succesvol samen en hebben samen onder meer het online participatie platform InBeeld met bijbehorende app ontwikkeld. De overname is daarmee een logische volgende stap om nog meer te profiteren van de onderlinge synergie. Mark Geljon van GriDD merkt de meerwaarde nu al: “Omdat we actief zijn in dezelfde markten, ontstaat een nog beter begrip van de wensen en ambities bij onze bestaande klanten. We krijgen scherper zicht op de transities die nu in volle gang zijn. Dit leidt bijna automatisch tot betere klantgerichte oplossingen.”

Meer impact voor een betere leefomgeving
Door de overname wordt de expertise van Witteveen+Bos verrijkt met GriDD’s methodologieën, kennis en ervaring met (digitale) transformaties in industrie, onderwijs en overheid. Inclusief de specifieke klantreizen en kansen voor digitale oplossingen.

“Witteveen+Bos wil een positieve bijdrage leveren aan grote maatschappelijke vraagstukken, van energietransitie tot circulaire economie en van grootschalige vervanging van infrastructuur tot overstromingsproblematiek, klimaatadaptatie en gezonde steden”, zegt Eveline Buter. “Voor zowel nieuwe als bestaande klanten is dit winst. We kunnen hen vanuit de allernieuwste ontwerpmogelijkheden én met nieuwe digitale producten en diensten nog beter helpen bij de uitdagingen waar zij voor staan.”

Meer weten?

Vrijblijvend kennismaken is altijd een goed idee als u wilt weten wat de mensen van InCorpe voor uw onderneming kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.

Contact met InCorpe

Direct contact met ons

Bel 088 283 33 00 

Antwoord binnen 24 uur

Mail naar info@incorpe.nl

Witteveen+Bos

Witteveen+Bos neemt GriDD over