Tim Posthuma

“Een heldere bedrijfsanalyse is de opmaat naar succes.”

Tim vervult primair de functie van Business Analist binnen InCorpe. In die rol zorgt hij er voor dat de bedrijfsprestaties van ondernemingen inzichtelijk en zo nodig visueel aantrekkelijk worden gemaakt. De scherpe en heldere analyses van Tim liggen ten grondslag aan ieder financieringsvraagstuk, rendementsanalyse, waardebepaling of informatiememorandum. Tim is iemand met een positief kritische blik die communicatief vaardig is en daardoor tevens zowel intern als extern als sparringpartner fungeert.

Ervaring heeft Tim opgedaan als Portefeuille Manager bedrijfsobligaties op de afdeling vermogensbeheer van pensioenuitvoerder MN. Hij was actief op internationale financiële markten met het verstrekken van schuld in de vorm van obligaties aan (veelal beursgenoteerde) bedrijven. Hier heeft hij kennis opgedaan van verschillende businessmodellen en sectoren, alsook het uitvoeren van transacties.

Na afronding van de studie Technische Bedrijfskunde heeft hij de Chartered Financial Analyst (CFA) en Financial Risk Manager (FRM) certificeringen behaald. Deze achtergrond stelt hem in staat om met een breed perspectief uitdagingen het hoofd te bieden.

Zijn vrije uurtjes besteedt Tim bij voorkeur op de golfbaan of achter de barbecue.

Heeft u een vraag aan Tim?

Stel online uw vraag    Ik geef toestemming aan InCorpe om mijn gegevens te verwerken. Zie ook ons Privacy Statement